Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj

Noutăţi

FAPTE BUNE: Tineri curajoși din Jibou au donat sânge cu scopul de a salva vieți

 

FAPTE BUNE: Tineri curajoși din Jibou au donat sânge cu scopul de a salva vieți
FAPTE BUNE: Tineri curajoși din Jibou au donat sânge cu scopul de a salva vieți
06 Iunie 2020

Liga Tinerilor din Jibou este un grup ce visează să formeze viitorii lideri și oameni de valoare ai societății de mâine. Facem parte dintr-un lanț de organizații răspândite în toată țara, precum: Liga Studenților din Cluj, Organizația Tinerilor din Sibiu sau Organizația Tinerilor din Bucuresti și avem ca centru si sprijin Mănăstirea Oasa, loc în care ne reunim cu totii in mod regulat.

Este una dintre cele mai active asociații de tineri din Sălaj, fiind implicați în foarte multe activități caritabile: ajutorarea persoanelor nevoiașe, donare de sânge, distribuire materiale de protecție împotriva coronavirus. Totodată, Liga Tinerilor din Jibou a organizat și o serie de conferințe pe teme religioase, sociale în care au fost implicați tinerii din comunitate, elevi și studenți.

„Astăzi, membrii asociației noastre, alături de alți oameni minunați și curajoși, au donat sânge! Un număr frumos de oameni s-a strâns în această dimineață în Zalău pentru a da o mână ajutor Centrului de Transfuzie Sanguină, care este în lipsă de sânge în această perioadă de pandemie. Vrem să-i mulțumim doamnei doctor Cristina Ilieș, alături de echipa medicală al Centrului de Transfuzie Sanguină Sălaj, care ne-au primit cu căldură si ne-au oferit oportunitatea de dona din suflet pentru suflet, și nu în ultimul rând, tuturor donatorilor și celor implicați în acest eveniment! Astăzi am salvat multe vieți împreună și suntem convinși de faptul că vom continua pe același drum în viitor, sărind în ajutor celor aflați în nevoie!”

Sursa: monitoruldesalaj.ro